ANKARA / POLATLI - Şehit Cüneyt Sertel Anaokulu

.
Zafer Mah. Turan Cad. No 39/1 Polatlı /ANKARA
Vizyon
“ŞEHİT CÜNET SESRTEL ANAOKULLU” gururu ve kültürünü bir nesilden ötekine aktaran, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye’sinde etkin rol alan, yenilikçi ve öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
“Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve evrensel değerlere sahip, sağlıklı, kendisiyle barışık, mutlu, başarılı bireyleri yetiştirmek için varız.”
Başarılar
2004-2005 Eğitim-Öğretim yılında, eğitim bölgesi/yerleşim alanında en başarılı kurum ödülünü almıştır. Ayrıca çeşitli teşekkür ve takdir belgeleri vardır.2013-2014- Eğitim-Öğretim Yılında” Beslenme Dostu Okul “Beyaz Bayrak “ve” Toplam Kalite ödülleri” alınmıştır. Okulumuz öğrencilerimizin katılmış oldukları resim yarışmalarından Hayat Sevgidir , Bana Sevgiyi Renklerle Anlat yarışma ödülleri alınmıştır.2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde düzenlenen resim yarışmalarından ( pastel boya çalışması , sevgi temalı resim yarışması )ödüller almıştır.2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında“Beyaz Bayrak “ ödülü ,uluslar arası Eko Okul projesi kapsamında çevreci okul Yeşil Bayrak ödülü alınmıştır.2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Okulum Temiz Belgesi aldık.
Öğretim Şekli :2
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl´e 75 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Eko Okul Projesi uygulanmaktadır. Etwinnig çalışmaları yapılmakta olup, Avrupa Kalite Etiketi aldık.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İl Milli Eğitim Akreditasyon kapsamında Erasmus Projesi ile Yurtdışı Hareketlilik etkinliği